ტორტი ‘’ ვიქტორია’’

შემადგენლობა:

მომზადება:

3 კვერცხის გული კარგად გავთქვიფოთ 1 ჩ.ჭ შაქრის ფხვნილთან ერთად. თანდათან დავამატოთ 1ჭიქა არაჟანი, 1 ჭიქა მაწონი, სოდა-გახსნილი ძმარში. მოვზილოთ ძალიან ნაზი ( სქელი არაჟნის სისქის) ცომი, ჩავასხათ ცხიმწასმულ ყალიბში და შევდგათ აირღუმელში გამოსაცხობად. როცა ნახევრად გამოცხვება, დავასხათ ცილის მასალა, რომელიც შემდეგნაირად მზადდება:

მიქსერით გავთქვიფოთ 3 კვერცხის ცილა, შევათქვიფოთ 1 ჩ.ჭ შაქრის ფხვნილი. როცა კარგად გასქელდება, თანდათან დავამატოთ 200 გრ ხორცსაკეპ მანქანაში გატარებული ნიგოზი, ეს მასა დავასხათ ცომს და გამოვაცხოთ ბოლომდე.

ტორტი ‘’ ვიქტორია’’

3.8 (75%) 4 vote[s]







ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი