შემადგენლობა:
ცომისთვის:
გულსართისათვის:
მომზადება:
ცომის მოსამზადებლად კვერცხის ცილა გავაცალკევოთ გულისგან, ავთვფიოთ, დავუმატოთ თითო-თითო კვერცხის გული, შაქრის ფხვნილი, დამდნარი კარაქი, კაკაო,სოდა, სახამებელი, ფქვილი და ვანილი. მიღებული ცომი ჩვასხათ ცხიმწასმულ და ქაღალდგაფენილ ტაფაში, გამვოაცხოთ აერღუმელში 200 გრადუს ტემპერატურაზე. ბისკვიტი გავყოთ 3 ფენად და ზემოდან მოვასხათ ალუბლის მურაბის წვენი.
გულსართის მოსამზადებლად არაჟანი ავთქვფიოთ შაქრის ფხვნილთან ერთად. პირველ ფენას წავუსვათ გულსართი, ზემოდან დავაწყოთ ალუბლის მარცვლები და ასე ბოლომდე. 1 საათი გავაჩეროთ, რომ შეიწოვოს და მივირთვათ.
ღვეზელი ჟოლოთი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი