შემადგენლობა:
მომზადება:
გავაცალკევოთ კვერცხის ცილა და გული. ავთქვიფოთ ცილა ნელ-ნელა. როცა ცილას გათეთრებამდე მიიყვანთ,
დავამატოთ ნელ-ნელა შაქარი, შემდეგ კვერცხის გული, კარგად რომ აითქვიფება დავამატოთ ნელ-ნელა ფქვილი
და ვანილი. კარგად ავთქვიფოთ. მიღებული მასა მოვათავსოთ ცხიმწასმულ ფორმაში, შევდოთ ღუმელში 200
გრადუსზე 25 წუთის განმავლობაში.
ალუბლის ღვეზელი მარტივად |
რამდენ გრადუსზე უნდ გამოვაცხო? თუ შეიძლება მითხარით. 200 ნამეტანი დიდი ტემპერატურა არაა?
დიახ ამ რეცეპტის მიხედვით 200 გრადუსზე უნდა გამოაცხოთ
180 eyofaaa 200xo aris magram 180 mocic yofnis