მოამზადეთ შესანახი ტომატი ჩვენი რეცეპტით!
მომზადება:
გარეცხეთ და დაჭერით კარგი, მწიფე პამიდორი, გააჩერეთ მთელი ღამე. გადაუწურეთ შემდგრარი წყალი,
მოხარშეთ, გააცივეთ, გახეხეთ დრუშფალანგზე.
გახეხილი პამიდორი, ჩაასხით ალუმინის ან სჯობს თუჯის ქვაბში და ხარშეთ დაბალ ცეცხლზე შესქელებამდე,
მდუღარე ჩაასხით გასტერილებულ ქილებში და მოხუფეთ.
ნიგვზის საწებელი- ბაჟე |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი