ტომატის სოუსი

მომზადება:

თხლად დაჭრილი ხახვი და პომიდორი მოშუშეთ კარაქში. დადგით მაღალ ცეცხლზე, დაუმატეთ პურის

ფქვილი, კარგად აურიეთ, დაამატეთ თეთრი ღვინო და ისე მოურიეთ, რომ კოშტები არ გაჩნდეს. სოუსი

მიიყვანეთ ადუღებამდე და გადაწურეთ. შეაზავეთ ნიახურით,მარილით, წიწაკით,ტომატ-პასტით.

ტომატის სოუსი

2.5 (50%) 8 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ომლეტი ნუშით





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი