შემადგენლობა:
მომზადება:
კომბოსტოს ამოვაჭრათ გული და გავთუთქოთ ცხელ წყალში. გავაცალკევოთ კომოსტოს
ფურცლები და მოვაჭრათ სიმაგრეები. ფარში შევაზავოთ მარილით,პილპილით, მოვათავსოთ
კომბოსტოს ფოთლებში და გადავახვიოთ ტოლმა. ჩავაწყოთ ქვაბში, ზემოდან დავაწყოთ წვრილად
დაჭრილი მარგარინი, 1 ჭიქა წყალში გავხსნათ ტომატი, მოვასხათ ტოლმას, დავამატოთ კიდევ 1
ჭიქა წყალი, ტოლმებს დავაფაროთ თეფში, ქვაბს დავახუროთ ხუფი და დავდგათ ნელ ცეცხლზე
40-45 წთ.
ხორცის რულეტი მწვანილით |