ტოლმა ტომატით

 შემადგენლობა:

მომზადება:

კომბოსტოს ამოვაჭრათ გული და გავთუთქოთ ცხელ წყალში. გავაცალკევოთ კომოსტოს

ფურცლები და მოვაჭრათ  სიმაგრეები. ფარში შევაზავოთ მარილით,პილპილით, მოვათავსოთ

კომბოსტოს ფოთლებში და გადავახვიოთ ტოლმა. ჩავაწყოთ ქვაბში, ზემოდან დავაწყოთ წვრილად

დაჭრილი მარგარინი, 1 ჭიქა წყალში გავხსნათ ტომატი, მოვასხათ ტოლმას, დავამატოთ კიდევ 1

ჭიქა წყალი, ტოლმებს დავაფაროთ თეფში, ქვაბს დავახუროთ ხუფი და დავდგათ ნელ ცეცხლზე

40-45 წთ.

ტოლმა ტომატით

3.7 (73.33%) 3 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ხორცის რულეტი მწვანილით