შემადგენლობა:
მომზადება:
ფოთლებს გადავავლოთ ცივი წყალი და შევაშროთ.
ხორცის ფარშს დავუმატოთ დაკეპილი ტარხუნა, გატარებული ხახვი, ნიორი, ბურღული ან ბრინჯი,
სანელებლები და კარგად ავურიოთ.
ვაზის ფოთლებს მოვაჭრათ ყუნწები და გადავახვიოთ ფარში.
ტოლმები მჭიდროდ ჩავაწყოთ სქელძირიან ქვაბში, დავასხათ იმდენი წყალი,რომ ტოლმები კარგად
დაიფაროს, გავუწყოთ მარილი და ზემოდანაც მცირე დიამეტრის ქვაბის სახურავი ან თეფში დავახუროთ
და ხელით დავაწვეთ.
ვხარშოთ საშუალო ტემპერატურაზე თავდახურული, სანამ ვაზის ფოთოლი დარბილდება.
ღვიძლი სოკოთი და ხახვით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი