მომზადება:
ბულგარულ წიწაკას გამოაცალეთ გული და დაჭერით წვრილ-წვრილ ზოლებად,
დაახლოებით თანაბარი რაოდენობით შეურიეთ დაჭრილი მოწალული ყვავილოვანი კომბოსტო,
წვრილად დაჭრილი კიტრი, რგოლებად დაჭრილი პომიდორი, მოხარშული ბრინჯი,
დაჭრილი მწვანე ან თავი ხახვი, მარილი გემოვნებით, მწვანილი, დაუმატეთ ცოტაოდენი მდოგვი
და შეაზავეთ მაიონეზით.
კომბოსტოს რულეტები ( სამარხვო) |
ვა! მართლაც რომ გემრიელობაა! საღოლ