ტარხუნის წვენი

სასარგებლო და გემრიელი წვენის რეცეპტი!

შემადგენლობა:

მომზადება:

ტარხუნას მოაცალეთ უხეში ღეროები, გარეცხეთ,გააშრეთ . დააყარეთ ლიმონჟავა, შეურეით და შედგით მაცივარში. ერთი საათის შემდეგ გადმოიღეთ. ემალის ქვაბში ჩაასხით წყალი, ჩაყარეთ შაქარი, დადგით ცეცხლზე და მოამზადეთ სიროფი. ჩაამატეთ ტარხუნა და ადუღეთ 20-30 წუთი. გადმოდგით, შეფუთეთ შალის ნაჭერში და დატოვეთ სამი დღე. შემდეგ გაწურეთ და ჩაასხით ბოთლებში.

ტარხუნის წვენი

5 (100%) 1 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ყურძნის ლიქიორი





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი