სასარგებლო და გემრიელი წვენის რეცეპტი!
შემადგენლობა:
მომზადება:
ტარხუნას მოაცალეთ უხეში ღეროები, გარეცხეთ,გააშრეთ . დააყარეთ ლიმონჟავა, შეურეით და შედგით მაცივარში. ერთი საათის შემდეგ გადმოიღეთ. ემალის ქვაბში ჩაასხით წყალი, ჩაყარეთ შაქარი, დადგით ცეცხლზე და მოამზადეთ სიროფი. ჩაამატეთ ტარხუნა და ადუღეთ 20-30 წუთი. გადმოდგით, შეფუთეთ შალის ნაჭერში და დატოვეთ სამი დღე. შემდეგ გაწურეთ და ჩაასხით ბოთლებში.
ყურძნის ლიქიორი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი