შემადგელობა:
მომზადება:
კარტოფილი 5-10 წუთი ვხარშოთ, შემდეგ კი გავფცქვნათ და თხელ რგოლებად დავჭრათ.
ტაფაზე ზეთში მოვშუშოთ ბეკონი და ნიორი, დავასხათ თეთრი ღვინო, ცეცხლს დავუწიოთ და იმდენ ხანს დავტოვოთ, სანამ სითხის ნახევარი ამოშრება.
ეს მასა გადავიტანოთ ღრმა საცხობ ფორმაში და ზემოდან დაჭრილი კარტოფლი მოვაწყოთ. მოვასხათ ნაღები, მოვაყაროთ მარილი და პილპილი.დავფაროთ ყველის ნაჭრებით.
ვაცხოთ 200 გრადუსზე, 20-25 წუთის განმავლობაში,სანამ ყველი დაიბრაწება.
ომლეტი ტარხუნით და ყველით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი