სუფლე ” გურმანი”

შემადგენლობა:

მომზადება:

ათქვიფეთ კვერცხის ცილა, სანამ არ გასქელდება. შემდეგ ათქვიფეთ ერთად კვერცხის გულები და შაქარი,

სანამ მიქსტურა არ გახდება ძალიან ღია ფერის. ცილას მოაყარეთ კაკაოს ფხვნილი, დაუმატეთ ნუში და ეს

ყველაფერი  დაუმატეთ ათქვეფილ კვერცხის გულს. სუფლესთვის განკუთვნილ ჭურჭელს წაუსვით კარაქი,

ჩაასხით მასში სუფლეს მიქსტურა და თავზე მოაყარეთ დაფქული ორცხობილა.

გამოაცხვეთ წინასწარ გაცხელებულ ღუმელში 180 გრადუს ტემპერატურაზე 5-7 წუთით.

სუფლე ” გურმანი”

2 (40%) 1 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

'' რბილი გრილიაჟი''





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი