შემადგენლობა:
მომზადება:
გარეცხეთ და დაჭერით ბრიუსელის კომბოსტო. 250 მლ მარილწყალში მიიყვანეთ ადუღებამდე, ჩაყარეთ
კომბოსტოს და ხარშეთ 10 წუთი. ქვაბიდან ამოიღეთ 10 ყლორტი, გაჭერით 4 ნაწილად და შეინახეთ.
წვნიანი გათქვიფეთ მიქსერით ან კომბაინით.ჩააბრუნეთ ქვაბში, დაამატეთ 500 მლ ადუღებული წყალი,
ბულიონის კუბი და მიიყვანეთ ადუღებამდე. ცოტაოდენი ცივ წყალში გაქნილ ფქვილს დაუმატეთ
არაჟანი, სიმინდი დქვილი და შეურიეთ წვნიანს. ნელ ცეცხლზე შეათბეთ კარაქის ნაჭერი, შეაზავეთ მარილით
და წიწაკით. წვნიანის დაუმატეთ შენახული კომბოსტოს ყლორტები და მოაყარეთ დაჭრილი ოხრახუში.
ხახვის და ღვინის სუპი |