შემადგენლობა:
მომზადება:
კარაქი ან მარგარინი კარგად ავურიოთ ფქვილთან ერთად, გავაკეთოთ ღრმული და ჩავასხათ ცივი რძე, რომელშიც
კარგად იქნება გახსნილი საფუარი. მოვზილოთ საშუალო სიმაგრის ცომი და მოვათავსოთ მაცივრის საყინულეში
40-50 წუთი. გამოვიღოთ, გავაბრტყლოთ და გამოვაცხოთ ხაჭაპური ჩვეულებრივი წესით. ასეთი ცომი
შეიძლება მაცივარში შევინახოთ რამდენიმე დღე და შემდეგ გამოვიყენოთ. ყველის გულსართი მზადდება
ჩვეულებრივი წესით.
ღვიძლის მწვადი სოკოთი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი