შემადგენლობა:
მომზადება:
ჯამზე დავყაროთ 2,5 ჩ.ჭ შაქარი, 2ც ვანილი, 3ს.კ საფუარი, მარილი(ცოტა), 1ჩ.ჭ ზეთი(შაქარზე დავასხათ) და 1ლ თბილი (ოდნავ ცხელი) წყალი. მოვზილოთ კარგად. ამოვზილოთ ზეთით. რომ ამოვა ჩავზილოთ კიდევ . შემდეგ ამოვაგუნდაოთ 180-200 გრ გუნდები და დავაწყოთ ჟარონაზე. ცოტახანი ვაცადოთ და შემდეგ შევდგათ ღუმელში 150 გრადუსზე. თავზე მოვუსვათ კვერცხის გული ან წყალი.
დონატი |
magaria yvelaferi