შემადგენლობა:
მომზადება:
ათქვიფეთ 4 კვერცხი გული, 1 ჭიქა შაქარი და გააკეთეთ გოგლიმოგლი. დაამატეთ 1 ქილა შედედებული რძე, კარგად
ურიეთ და დადგით დაბალ ცეცხლზე, განუწყვეტლივ ურიეთ, რადგან არ მიიწვას. მიიყვანეთ ადუღებამდე,მასა
უნდა გასქელდეს. გადმოვიღოთ და გავაციოთ.
ცალკე ავთქვიფოთ კარაქი და ვანილი ერთად, მივიყვანოთ გათეთრებამდე, და ნელ-ნელა შევურიოთ კვერცხიან
მასას.
ვანილის სოუსი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი