შემადგენლობა:
მომზადება:
სტაფილო გავფცქვნათ, გავრეცხოთ,გავხეხოთ და მოვშუშოთ ზეთში. დავამატოთ წყალი,მარილი, ლიმონის
წვენი, შაქარი, დავახუროთ ხუფი და კარგად ჩავთუთქოთ. საფუვრიანი ცომი გავაბრტყელოთ ისე, რომ ქურის
ტაფაზე ოდნავ განიერი გამოვიდეს. სტაფილოს გულსართი გავანაწილოთ ცომზე, დარჩენილი გვერდები
ლამაზად შემოვუკეცოთ. შევდგათ სტაფილოს ღვეზელი ღუმელში და გამოვაცხოთ.
სამარხვო სალათი ოსპით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი