შემადგენლობა:
მომზადება:
ქვაბში გაადნეთ კარაქი,მოათავსეთ შიგ წვრილად დაჭრილი სტაფილო და ხახვი.ურიეთ კარგად, სანამ
ხახვი არ შეიწვება. დაუმატეთ წყალი, ბულიონი,მარილი,ჯანჯაფილი და ფორთოხლის ცედრა.
გააჩერეთ 10 წუთი,სანამ კარგად არ გაცხელდება. შემდეგ მიღებული მასა მოათავსეთ
ბლენდერში და კარგად ათქვიფეთ. სტაფილოს სუპი მოათავსეთ შესაბამის ჭურჭელში და ბოლოს
დაუმატეთ წვრილად დაჭრილი მწვანილი და კარგად აურიეთ.
სოუზი |