შემადგენლობა:
მომზადება:
საშუალო ცეცხლზე გაახურეთ ტაფა, ზეთში შეწვით დაჭრილი ბეკონი. კვერცხის გულები ათქვიფეთ,
დაამატეთ ნაღები, მარილი, პილპილი, გახეხილი ყველი. მოღებული მასა დაამატეთ ბეკონს ტაფაზე. დაბალ
ცეცხლზე, გამუდმებული მორევით მიიყვანეთ ადუღებამდე. ცეცხლს არ აუწიოთ, თორემ კვერცხი აიჭრება.
პარალელურად მოხარშეთ სპაგეტი ინსტრუქციის მიხედვით, გადაწურეთ, ჩაამატეთ სოუსში კარგად აურეით
და კერძი მზადაა.
ბრიჯის და ხორცის ბრაწულა ყველით |