შემადგენლობა:
მომზადება:
დაჭერით კუბიკებად პომიდორი, დაჭყლიტეთ ან გაჭერით 2ად ზეთის ხილი, მოაცილეთ თევზს ფხა და კანი, დაჭერით ძალიან წვრილად პეტრუშკა, საშვალო ცეცხლზე დადგით ტაფა და ზეთში მოთუშეთ დაკეპილი ნიორი (2 წუთი) შემდეგ ტაფაში ჩაყარეთ მსხვილად დაჭრილი თევზი და აცადეთ , სანამ თევზი არ შეიცვლის ფერს, თან ურიეთ და ეცადეთ თევზი არ დაიშალოს. მოაყარეთ მარილი და პილპილი და მოასხით ღვინო, როდესაც ღვინო აორთქლდება დაუმატეთ პამიდორი. მოთუშეთ ეს ყველაფერი 10 წუთის განმავლობაში და დააყარეთ კაპერსი, ბოლოს ზეთისხილი და ფეტრუშკაც. ურიეთ , მაგრამ ფრთხილად , რომ თევზი პიურედ არ გადაიქცეს. აცადეთ წვენს ცოტა აორთქლება და შემდეგ გადმოდგით ტაფა. მიღებული მასა მოასხით სპაგეტს და მიირთვით გემრიელად .
ორაგულის სალათი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი