შემადგენლობა:
მომზადება:
ქორფა თეთრი სოკო გავარჩიოთ სუფთათ, მოვაჭრათ ძირები, თითოეული დავჭრათ, მოვშუშოთ ძლიერ ცეცხლზე, კარაქში. ჩავამატოთ ცალკე კარაქში მოშუშული წვრილად დაჭილი ხახვი, შევაზაოთ დაკეპილი ახალი ქინძით, კამით, ოხრახუშით, შავი პილპილით, მარილით. როცა მზად იქნება, ზემოდან გადავასხათ გათქვეფილი კვერცხი და გადმოვდგათ ცეცხლიდან.
ბადრიჯნით ფარშირებული პომიდორი( სამარხვო) |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი