შემადგენლობა:
მომზადება:
კერძის მოსამზადებლად საჭიროა ფართოპირიანი ჭურჭელი ( კერძი შეიძლება მომზადდეს თავდახურულ ჭურჭელში ქურაზე ან აირღუმელში). დაჭერით გათლილი კარტოფილი მსხვილ ნაჭრებად, სოკო- საშუალო ზომის ნაჭრებად, ხახვი -ალყა-ალყა, გახეხეთ ყველი. დამუშვებული ინგრედიენტები თითო ფენად ჩაალაგეთ ჭურჭლში შემდეგი თანმიმდევრობით: კარტოფილის ნაჭრები, ხახვი, გახეხილი ყველი, სოკო და მოასხით მაიონეზი. ყოველი ფენის შემდეგ მოაყარეთ მარილი და პილპილი. გაითვალისწინეთ, რომ მაიონეზი და ყველი მარილიანია.
შნიცელი ღორის ხორცით |