შემადგენლობა:
მომზადება:
სოკოსა და ხახვს კარაქში მოვთუშავთ. იგი საკმაოდ ბევრ წვენს გაუშვებს. როცა სოკო და კარაქი მოითუშება, მათ ნაღებთან ერთად დავაბლენდერებთ. შემდეგ 300 გრამ ადუღებულ წყალში ” გალინა ბლანკას” გავხსნით. ამასაც დავაბლენდერებთ და მანამდე გაკეთებულ მასაში შევურევთ. ბოლოს ქვაბში ჩავასხამთ და ერთხელ წამოვადუღებთ.
ტოლმა ვაზის ფოთოლში |
უგემრიელესი გამოვიდა ❤ კუბიკებად დაჭრილი სუხარიც ძალიან უხდება, მადლიბა რეცეპტისთვის :*