მასალა:
ცომისთვის :
მომზადება:
ცომის:
6კვერცხის გული ავთქვიფოთ 1,5ჭ შაქართან ერთად. დავამატოთ 250გრ დარბილებული მარგარინი, 1ს/კ მაიონეზი, 1ჩ/კ სოდა+ლიმნის წვენი, ვანილი, 3ჭიქა ფქვილი, მოვზილოთ ფუმფულა ცომი, გავყოთ სამ დაწილად და შევდოთ მაცივარში ნახევარი საათით. ამ დროს მოვამზადოთ ცილოვანი მასა: 6კვერცხის ცილა, შაქარი 1ჭ , 6კვერცხის ცილა ავთქვიფოთ მაგარ ღრუბლის კონსისტენციამდე, თან სულ ვამატოთ 2ს/კ შაქარი . ავიღოთ ცომის 1ნაწილი, ხელებით გავაბრტყელოთ ჟარონაზე წავუსვათ ცილის 1/3, ამოვუსვათ კოვზი ისე რომ მივიღოთ ტალღოვანი ზედაპირი.გამოვაცხოთ 160გრადუსზე. ასევე მოვიქცეთ დანარჩენ ცომთან. უნდა გამოვიდეს სამი ბისკვიტი. ეს უკვე გამომცხვარი ბისკვიტი.
კრემი:
200გრ კარაქი ავთქვიფოთ ერთ ქილა მოხარშულ ზგუშონთან ერთად. კრემის ერთი ნაწილი წავუსვათ პირველ ბისკვიტს, მოვაყაროთ 1ს/კ მოხალული და დაჭრილი ნიგოზი ან მიწის თხილი. ასევე მოვიქცეთ მეორე ბისკვიტის შემთხვევაში. მესამე ბისკვიტს მოვასხათ გლაზური ქაოტურად და მოვაყაროთ თხილი ან ნიგოზი. სასურველია ტორტი ერთი ღამით გააჩეროთ მაცივარში.
ხაჭოს ღვეზელი |
გაიხარე …..მადლობააააააააა
ზაზადადესდფ
აუუ ის კოვზი როგორ ამოუსვა ვერ გავიგე ხომ ვერ დამეხმარებიტ??
დზალიან გემრიელად გამოიყურება…
ფქვილის დამატება აუცილებლად სჭირდება,ისე ძაან რბილი გამოდის და ვერ ასწრებს გამოშრობას.მე 1/2ჩ/ჭ დავამატე.და 100გრადუსზე დავაცხვე.უგემრიელესი გამოვიდა!
dges gavaketeb..
gemrielad gamoikureba..
კი ესეც ვიცი,მართლა ძალიან გემრიელი გამოდის.
მაგარიიიიიაააა კარგია და გემრიელი გავაკეთე უკვე
უგემრიელესია გაიხარეტ მომეწონა მაგრატ
დზალიან გემრიელად გამოიყურება და აუცილებლად გავაკეტებ მეეეც
დედაჩემს ვეტყვი რომ გამიკეთოს სნიკერსი მაგარი გემრიელი იქნება
ძალიან კარგად გამოიყურება და აუცილებლად გავაკეტებ სნიკერს
ძან გემრიელია დაახლოებით იგივენაირად ვაკეთებ მეეც
ფენებს შორისაც მიწის თხილი უნდა?
დიახ
kargia
Gemrieli aris
сгущёное молоко – შედედებული რძე
დიდი მადლობა 🙂