შემადგენლობა:
მომზადება:
ვაშლს თავს მოვაჭრით, შიგნეულს ამოვაცლით და ყველფაერს მასში მოვათავსებთ. კერძოდ, ქიშმიშს, ნიგოზსა და ნუშს 1 ჩ.კ თაფლში ამოვავლებთ და ვაშლში ჩავდებთ. ჩირს კი რომში ანდა კონიაკში ამოვავლებთ და ასე ჩავდებთ. ფენოვან ცომს გავაბრტყელებთ და დავჭრით ოთხ ან უფრო მეტ ნაჭრად. ამ ცომებში ვაშლებს სათითაოდ მოვათავსებთ. მერე შევკრავთ, თავებს გავუბანტავთ და აირღუმელში შევალაგებთ. დაახლოებით 30-40 წუთი ვაცხობთ. გამოღებულს კი ზემოდან პუდრას მოვაყრით.
სახელდახელო დესერტი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი