საფუვრიანი ცომი

მომზადება:

გაათბეთ 2 ჭიქა სითხე  ( რძე ან წყალი) გახსენით 2-3 ს.კ საფუარი, დაუმატეთ 2 ც კვერცხი, 1 კგ

პურის ფქვილი,მოზილეთ ცომი.

60 გრ გამდნარ კარაქში დასველეთ ხელი და მანამ ზილეთ, სანამ ცომი მთლიანად არ შეიზელს

ცხიმს, შემდეგ  შეფუთეთ და დადგით თბილ ადგილზე 1-2 საათით,რომ გაფუვდეს.

საფუვრიანი ცომი

3.4 (67.27%) 11 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

აჭარული ხაჭაპური





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი