მარტივი და გემრიელი სამარხვო ღვეზელის რეცეპტი..!
შემადგენლობა:
ცომი:
შიგთავსი:
ნებისმიერი მურაბა გემოვნებით.
მომზადება:
ფქვილი გავცრათ, დავამტოთ გამაფხვიერებელი, შაქარი, დარბილებული მარგარინი და კარგად ავურიოთ (ცომი გამოდის ფხვიერი, ნამცეცებივით). მომზადებული ცომის 2/3 მოვათავსოთ გამოსაცხობ ფორმაზე, თითებით კარგად დავტკეპნოთ, მოვათავსოთ მასზე შიგთავსი, გავანაწილოთ მთლიან ზედაპირზე, მოვაყაროთ დარჩენილი ცომი და გამოვაცხოთ 200* ტემპერატურაზე გაცხელებულ აირღუმელში დაახლოებით 30 წუთის განმავლობაში
მწვანე პომიდვრის მურაბა |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი