სამარხვო ღვეზელი

მარტივი და გემრიელი სამარხვო ღვეზელის რეცეპტი..! 

შემადგენლობა:

ცომი:

 

შიგთავსი:

ნებისმიერი მურაბა გემოვნებით.

 

მომზადება:

ფქვილი გავცრათ, დავამტოთ გამაფხვიერებელი, შაქარი, დარბილებული მარგარინი და კარგად ავურიოთ (ცომი გამოდის ფხვიერი, ნამცეცებივით). მომზადებული ცომის 2/3 მოვათავსოთ გამოსაცხობ ფორმაზე, თითებით კარგად დავტკეპნოთ, მოვათავსოთ მასზე შიგთავსი, გავანაწილოთ მთლიან ზედაპირზე, მოვაყაროთ დარჩენილი ცომი და გამოვაცხოთ 200* ტემპერატურაზე გაცხელებულ აირღუმელში დაახლოებით 30 წუთის განმავლობაში

სამარხვო ღვეზელი

5 (100%) 1 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

მწვანე პომიდვრის მურაბა





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი