სამარხვო ნამცხვარი თხილით

შემადგენლობა:

მომზადება:

კაკაოს დაასხით წყალი და ურიეთ მანამ,სანამ ერთიან მასას არ მიიღებთ. ცალკე ჯამში ერთად

მოათავსეთ ფქვილი,შაქარი,მარილი,ვანილი და კარგად აურიეთ. შემდეგ ამ მასას დაუმატეთ

კაკაოიანი მასა და კარგად აურიეთ. შემდეგ დაუმატეთ ზეთი, განაგრძეთ თქვეფა, ბოლოს კი

დაუმატეთ სოდის და ძმრის ნაზავი, კარგად ათქვიფეთ.  მიღებული მასა მოათავსეთ ბისკვიტის

საცხობ ფორმაში,ზემოდან მოაყარეთ დაჭრილი თხილი და შედეთ ღუმელში

საშუალო ტემპერატურაზე 30–40 წთ.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

რულეტი