შემადგენლობა:
მომზადება:
თბილ წყალს დავამატოთ თაფლი, შაქარი, მარილი, ზეთი და კარგად ავურიოთ, შემდეგ დავამატოთ გაცრილი ფქვილი, სოდა და ვურიოთ ხელის სათქვეფით ერთიანი მასის მიღებამდე (ცომი უნდა გამოვიდეს თხევადი, ალადების ცომზე შედარებით თხელი). მომზადებული ცომი ჩავსხათ სასურველ ფორმებში, დაახლოებით 2/3 სიმაღლეზე (კეკსი ცხობის პერიოდში კარგად ამოდის) და გამოვაცხოთ 200* ტემპერატურაზე გაცხელებულ ღუმელში, დაახლოებით 20 წუთის განმავლობაში. გამოცხობის შემდეგ ცოტა შევაგრილოთ და შემდეგ გადმოვიღოთ ფორმებიდან. სურვილისამებრ შეგვიძლია მოვაყაროთ შაქრის პუდრა.
ნაყინი მარწყვით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი