შემადგენლობა:
მომზადება:
ხორცის ფარშს დაუამტეთ ბრინჯი, ხორცსაკეპ მანქანაში გატარებული მწვანილი, ხახვი, ნიორი, გემოვნებით მარილი, პილპილი. 1/2 ჭიქა ყწალი და ცხიმი, თუ ხორცი ნაკლებად ცხიმიანია. ნაზავი აურიეთ კარგად.
პომიდორი დადეთ ყუნწით დაფაზე, ზედა მზარეს მოაჭერით თავი თხელ ფენად გაჭრილი ადგილიდან ამოჭერით შიგთავსი, ჩატენეთ ხორცის ნაზავი და დაახურეთ თავისი მოჭრილი ნაჭერი.
ღრმა და ფართო ქვაბში ჩაალაგეთ პომიდორი, ბადრიჯანი და წიწაკა. დაამატთ პომიდვრიდან ამოჭრილი დაქუცმქცებული შიგთავსი, დააფარეთ თეფში, დაადეთ ქვა. ჩაასხით წყალი. ( წყალმა უნდა დაფაროს თეფში). დაახურეთ ქვაბს სახურავი და მოხარშეთ ნელ ცეცხლზე.
სპაგეტი |
bulgaruls da badrijans ta vukot daavickda am receptis damceers