შემადგენლობა:
მომზადება:
ქვაბში ჩავასხათ მოუხდელი რძე და დავდგათ ცეცხლზე. როდესაც ადუღდება, მასში ჩავუშვათ წინასწარ
გათუთქული მზა ატრია. ადუღების შემდეგ შევანელოთ მარილით და შაქრის ფხვნილით. ხარშვის დროს ორჯერ
ან სამჯერ მოვურიოთ. უნდა იხარშოს დაახლოებით 30 წუთი, რის შემდეგაც გადმოვდგათ და 5 წუთის შემდეგ
დავამატოთ კარაქი.
იგივე წესით შეიძლება მომზადდეს რძის სუპი ვერმიშელით, მაკარონით და სხვ.
გამომცხვარი პომიდორი ყველით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი