რულეტი

მომზადება:

აურიეთ კარგად 150 გრ კარაქი, 1 ქილა არაჟანი, 1 ჩ.კ სოდა ძმრით, შეაზილეთ ფქვილი რამდენსაც

შეიზელს, გაყავით ორ ნაწილად. წაუსვით ზეთი. მოაყარეთ გული, დაახვიეთ რულეტივით,

მიეცით მოგრძო ფორმა, წაუსვით ზეთი.

დადეთ ცხიმოსმულ, თბილ თუნუქის ფირფიტაზე. დაეტევა ორთავე. შეიძლება მოხაროთ კიდეც.

გამოაცხვეთ ღუმელში, საშუალო ტემპერატურაზე, რომ შეწითლდება, გმაოიღეთ, გააცივეთ.

მოაყარეთ შაქრის პუდრა.

გული: 

1 ჩ.ჭ გატარებული ნიგოზი, 1 ჩ.კ დაჭრილი ქიშმიში,  2 ჩ.ჭ შაქრის ფხვნილი კარგად. დაუმატეთ 1 ც

ლიმონის ან ფორთოხლის ცედრა.

რულეტი

4.3 (86.67%) 6 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ბრინჯის პუდინგი





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი