შემადგენლობა:
მომზადება:
გავაცხელოთ ღუმელი 180 გრადუსამდე. ტაფაზე პერგამენტის კარაქმოსმული ქაღალდი დავაფინოთ. შაქარი, ფქვილი, მარილი და სოდა ავურიოთ ერთმანეთში, შემდეგ დავუმატოთ კვერცხი, ვურიოთ აქაფებამდე, ჩავასხათ ფორმაში და გამოვაცხოთ 6 წუთის განმავლობაში.
ჯემი მოვათავსოთ ქვაბში და ოდნავ შევათბოთ. გამოვიღოთ ფორმა ღუმლიდან და აკურატულად გადმოვატრიალოთ, რომ ნამცხვარი არ გატყდეს. მოვაშოროთ ქაღალდი და ნამცხვარს მთლიანად წავუსვათ თბილი ჯემი.
შემდეგ გადავახვიოთ რულეტად, გავაციოთ და გავაფორმოთ შაქრის პუდრით.
ალუბლის ღვეზელი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი