შემადგენლობა:
მომზადება:
თევზი დაჭერით თხელ ნაჭრებად. ცომი გააბრტყელეთ თხლად.4 კვერცხი ათქვიფეთ რძესთან ერთად. დაუმატეთ დაჭრილი მწვანილი, მარილი, პილპილი და შეწვით პატარა ომლეტები.ცომის ნაპირები დაასველეთ წყლით, დააწყვეთ ომლეტები ცომზე ისე, რომ 2 სმ სიგანის კიდე ცარიელი დარჩეს. თევზი გაანაწილეთ ომლეტებზე.ცომი გადაახვიეთ და დადეთ ფირფიტაზე ნაწიბურით ქვემოთ. რულეტს წაუსვით კვერცხი და აცხვეთ 15-20 წთ, სანამ არ დაიბრაწება.სუფრასთან მიტანის წინ დაჭერით სასურველ ზომაზე და გააფორმეთ მწვანილით.
თევზის რულეტი |