შემადგენლობა:
მომზადება:
ინგრედიენტები მოათავსეთ ჯამში და კარგად ათქვიფეთ. თუნუქის ფირფიტაზე დააფინეთ კარაქწასმული პერგამენტის ქაღალდი, გადმოიღეთ ცომი და თანაბრად გაშალეთ ქაღალდზე, გამოაცხვეთ წინასწარ გაცხელებულ ღუმელში 5-7 წუთის განმავლობაში.
ცხელ რულეტს წაუსვით მოხარშული კრემი, ჯემი ან ჟელატინი, ცხელ-ცხელი გადაახვიეთ და თან ააცალეთ პერგამენტის ქაღალდი. ცივ რულეტს მოაყარეთ შაქრის პუდრა.
არაჟნის ჟელე შოკოლადით |
არ გამოვიდა, ერტი მარტივი მიზეზის გამო, 1 ჭიქა ფქვილი ძალიან ცოტა აღმოჩნდა. კლასიკურ რეცეპტში 1 ქილა შესქელებული რძეს 2 ჭიქა ფქვილი უნდა, ასეთი რულეტი გამრიელია და სჰესანიშნავია გარგრის ჯემთან.