შემადგენლობა:
მომზადება:
კვერცხი და შაქარი ავთქვიფოთ ერთად. დავამატოთ ვანილის ექსტრაქტი, გოგრის პიურე და განვაგრძოთ თქვეფა,
ბოლოს დავამატოთ ფქვილი,დარიჩინი, მარილი და გამაფხვიერებელი, კარგად ავთქვიფოთ. მიღებული მასა
მოვათავსოთ პერგამენტიან საცხბო ფირფიტაზე, შევდოთ ღუმელში 180 გრადუზე დაახლოებით 15 წუთი.
კრემი წავუსვათ გამოცხვარ ცომს და გადავახვიოთ რულეტისებურად. გავაჩეროთ 10 წუთი და
დავჭრათ.
ბრინჯის პუდინგი |