რულეტი ატმის ჯემით

შემადგენლობა:

მომზადება:

კვერცხი და შაქარი ავთქვიფოთ.დავუმატოთ მაწონი,  ვანილი. სოდა / ძმრით და ფქვილი, ცომი

უნდა იყოს არაჟნის სისქის. დავასხათ ცხიმ წასმულ პერგამენტიან საცხობ ფირფიტაზე.

შევდგათ ღუმელში  გამოსაცხობად 180 გრადუსზე.

როცა გამოცხვება გადმოვაბრუნოთ გამომცხვარი ფირფიტა და მოვაცალოთ პერგამენტის

ქაღალდი. წავუსვათ ჯემი და გადავახვიოთ რულეტი. შევახვიოთ ჩაის ტილოში  20 წუთი (რომ

ჩარბილდეს). მოვაცილოთ  ჩაის ტილო და ზემოდან მოვაყაროთ შაქრის პუდრა.

რულეტი ატმის ჯემით

5 (100%) 1 vote[s]