როგორ მოვხარშოთ თევზი სწორად?

შემადგენლობა:

მომზადება:

თევზი გამოვშიგნოთ, მოვაშოროთ ლაყუჩები და გავრეცხოთ ცივ წყალში. შემდეგ დავჭრათ 3-4 ნაწილად.

მომცრო თევზები დავტოვოთ მთელ მთელი, მოვათავსოთ მარილითა და შაბით შეზავებულ მდუღარე წყალში

და მოვხარშოთ. შემდეგ გამოვიღოთ წყლიდან, გავშალოთ, მოვასხუროთ ცივი წყალი. შეგრილებისას

მოვათავსოთ ლანგარზე და მოვუწყოთ ოხრახუშის ფოთლები.

როგორ მოვხარშოთ თევზი სწორად?

3 (60%) 9 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ქაშაყი ბოსტნეულით ქაშაყი ბოსტნეულით





ამ რეცეპტს აქვს 1 კომენტარი

  1. სახელი*vladimer says:

    გემრიელი იქნება უნდა მოვამზადო

დატოვეთ კომენტარი