შემადგენლობა:
მომზადება:
თევზი გამოვშიგნოთ, მოვაშოროთ ლაყუჩები და გავრეცხოთ ცივ წყალში. შემდეგ დავჭრათ 3-4 ნაწილად.
მომცრო თევზები დავტოვოთ მთელ მთელი, მოვათავსოთ მარილითა და შაბით შეზავებულ მდუღარე წყალში
და მოვხარშოთ. შემდეგ გამოვიღოთ წყლიდან, გავშალოთ, მოვასხუროთ ცივი წყალი. შეგრილებისას
მოვათავსოთ ლანგარზე და მოვუწყოთ ოხრახუშის ფოთლები.
ქაშაყი ბოსტნეულით |
გემრიელი იქნება უნდა მოვამზადო