რახათ ლუხუმი

შემადგენლობა:

მომზადება:

დარბილებული კარაქი შევურიოთ შაქარში და კარგად ავთქვიფოთ. ნელ-ნელა შევურიოთ რძე,

სოდიანი ფქვილი და მოვზილოთ ერთგვაროვანი მასა. გავაკეთოთ პატარა ბურთულები და

გამოვაცხოთ 200 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში 20 წთ. გაციებულ ნუგბარს მოვაყაროთ

შაქრის პუდრა.

რახათ ლუხუმი

5 (100%) 2 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ბეზეს ფიფქები





ამ რეცეპტს აქვს 1 კომენტარი

  1. nika says:

    dzan magaria gavakete da momewona

დატოვეთ კომენტარი