შემადგენლობა:
მომზადება:
ამ ინგრედიენტებით მოვზილოთ ელასტიური ცომი და მაცივარში ერთი ღამე გავაჩეროთ. ცომი გავყოთ 2
ნაწილად. ერთი ნაწილი გავაბტყელოთ, მოვთავსოთ ზეთწასმულ საცხობ ლანგარზე. ზემოდან
მოვაყაროთ პომიდვრის დაჭრილი ჩირი, 1-2 კბილი
დაჭყლეტილი ნიორი, მოვაპკუროთ ზეითუნის ზეთი, მოვაყაროთ ქინძი. შემდეგ ფენა-ფენა
დავაწყოთ 500 გ ხბოს ხორცი, მწვანე, უურკო ზეთისხილი, 3-4 დაჭრილი ქინძი. ცომი ქვაბის გვერდებივით
ამოვწიოთ, ზემოდან კი ცომის მეორე ნაწილი გადავაფაროთ და გამოძერწილი ფიგურებით მოვრთოთ.
რაგუ თავდაპირველად 200 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში ვაცხოთ. ნახევარი საათის შემდეგ ცეცხლს 180
გრადუსამდე დავუწიოთ და დაახლოებით 1 საათი კიდევ გავაჩეროთ ღუმელში.
ცომი რძით |
ნანა