ჟულიენი

მასალა: 

მომზადება:

ქათმის ხორხცი შევწვათ ზეთში ორივე მხრიდან 5-7 წუთის განმავლობაში. გადმოვიღოთ ტაფიდან და გავაციოთ. დავჭრათ პატარა ნაჭრებად და ჩავალაგოთ სპეციალურ ფორმებში. ქამა სოკოს ვჭრით თხლელ ნაჭრებად, ხახვსაც ასევე ვჭრით თხელ ნაჭრებად და ყველაფერს ვწვავთ დარბილებამდე. ცალკე ტაფაზე მოვხალოთ ფქვილი,დავამატოთ კარაქი და კარაგად ავურიოთ. დავამატოთ არაჟანი, ისევ კარგად ავურიოთ და ავადუღოთ. მომზადებული სოუსი ავურიოთ სოკოს და ხახვს და დავამატოთ მარილი გემოვნებით. ეს ყველაფერი დავადოთ ქათმის ხორცზე, რომელიც ფორმებშია ჩალაგებული. ზემოდან დავაყაროთ გახეხილი ყველი და ჩავდოთ ღუმელში 200 გრადუსზე, სანამ ყველი არ გაწილთდება და არ გადნება.

ჟულიენი

4 (80%) 1 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ბრინჯის ღომი





ამ რეცეპტს აქვს 1 კომენტარი

  1. ანაა says:

    ფქვილი რამდენი უნდა რატომ არ წერია?

დატოვეთ კომენტარი