შემადგენლობა:
მომზადება:
1. ჟოლო გაარჩიეთ და გარეცხეთ. ნაღები ლიმონჟავასთან ერთად ათქვიფეთ გამაგრებამდე, თანდათან დაუმატეთ ხაჭოსებრი ყველი და შაქრის პუდრა.
2. ბისკვიტის 1 ფირფიტა ჩადეთ ფორმაში და ზემოდნა 200 გ ჟოლო გაანაწილეთ. გადასუვით კრემი.
3. დადეთ მეორე ფირფიტა .ტორტი შედგით მაცივარში მინიმუმ 3 სთ. ტორტი მორთეთ დარჩენილი ჟოლოთი და მოაყარეთ შაქრისპ პუდრა.
ნუშის გოზინაყი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი