ჟელე

მომზადება:

2 ს.კ ჟელატინს  დაასხით 2 ჩ.ჭ წყალი, გააჩერეთ მთელი ღამე, დილით დაუმატეთ 3 ც.ჭ ცივი წყალი. ხილის

სიროფი და შაქრის ფხვნილი გემოვნებით.

დადგით ნელ ცეცხლზე წამოდუღებამდე, თან ამოურიეთ.

ჩაასხათ შესაფერის ჭიქებში, ჩადეთ შიგ რომელიმე ხილი,

რომ შეგრილდება შედეთ მაცივარში.

ჟელე

4.2 (83.33%) 12 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ნუთელას და ბანანის ტოსტი





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი