გთავაზობთ ირლანდიური პურის რეცეპტს!
შემადგენლობა:
მომზადება:
ფქვილი, სოდა ,გამაფხვირებელი, მარილი ჩავყაროთ ჯამში,შევურიოთ კარაქი და შაქარი და ავთქვიფოთ კარგად. რძიან კარაქს დავუმატოთ კვერცხი, ფორთოხლის ცედრა და კარგად ავთქვიფოთ, შემდეგ შევურიოთ ფქვილიან მასას, დავამატოთ ქიშმიში და კარგად ავთქვფიოთ. მიღებული ცომი ფქვილით დავამუშავოთ და დავდოთ პერგამენტიან საცხობ ფირფიტაზე და ვაცხოთ 45 წუთის განმავლობაში.
შაქრიანი ჩხირები |