ნიგვზიანი პური

შემადგენლობა:

მომზადება:

საფუარი და შაქარი გახსენით 1/4 ლ ნელთბილ წყალში. შეურიეთ ერთმანეთს ყველა ინგრედიენტი გარდა 1 ს.კ ჭვავის ფქვილისა და ნიგვზისა და მოზილეთ ერთგვაროვანი ცომი. დააფარეთ და დადგით ასაფუებლად 45 წთ.გააცხელეთ ღუმელი 200 გრადუსამდე. საცხობ ფირფიტაზე დააფინეთ პერგამენტი. ცომი გადაზილეთ ნიგოზთან ერთად.მიეცით ცომს მოგრძო ფორმა, დადეთ საცხობ ფირფიტაზე და დადგით 30 წთ. ზედაპირი დანის სიგანეზე სამჯერ გასერეთ, წაუსვით ცოტაოდენი ნელთბილი წყალი და მოაყარეთ ჭვავის ფქვილი. აცხვეთ 40-45 წთ.

 

 

 

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

ფენოვანი ცომი





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი