შემადგენლობა:
მომზადება:
თბილ წყალში ჩავასხათ თაფლი, გამდნარი კარაქი და საფუარი, ავურიოთ კარგად. ფქვილში ავურიოთ შვრია, მარილი და რძის ფხვნილი. შემდეგ დავასხათ საფუვრიანი მასა და ავთქვიფოთ კარგად. მიღებული ცომი გადავზილოთ ზეთით და ჩავდოთ ჯამში ასაფუებლად. როცა აფუვდება გადმოვიღოთ, გადავახვიოთ, მივცეთ მოგრძო ფორმა და ჩავდოთ საცხობ ფორმაში. შედეთ ღუმელში დაბალ ტემპერატურაზე 45-50 წუთის განმავლობაში.
ქათმის ღვეზელი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი