შემადგენლობა:
მომზადება:
ჯამში მოათავსეთ კარაქი, შესქელებული რძე, რძე, შაქარი,ვანილი, დარიჩინი და კარგად ათქვიფეთ.
მიღებული მასაში ამოვლეთ წვრილად დაჭრილი პურები და კარგად აურიეთ. საცხობ ფირფიტაზე
( შეგიძლიათ გამოიყენოთ ბისკვიტის ფორმა) დაასხით კარამელის სოუსი და კარგად
გადაანაწილეთ. შემდეგ ზემოდან მოათავსეთ პურიანი მასა. შედეთ ღუმელში 180 გრადუსზე
1 საათის განმავლობაში. როდესაც გამოცხვება გადმოაბრუნეთ ფრთხილად, ისე, რომ კარამელიანი
მასა იყოს ზემოდან.
მსხლის ჩირი |