შემადგენლობა:
მომზადება:
პომიდორს ამოაცალეთ თესლები დ აგული, დააყარეთ მარილი და პილპილი. სოკო წვრილად დაჭერით და
მოასხით ლიმონის წვენი. ქვაბში ჩაასხით ცოტაოდენი თეთრი ღვინო და გააცხელეთ, დაამატეთ სოკო და
ცეცხლზე შუშეთ, სანამ სოკო არ დარბილდება. გადმოდგით ცეცხლიდან და გააცივეთ, თან სულ ურიეთ.
ტაფაზე გაადნეთ კარაქი, დაამატეთ სოკო, არაჟანი და ცეცხლზე მოშუშეთ. დაჭერით ლორი და ჩაყარეთ
სოკოში. თუ საჭიროა, შეაზავეთ მარილით და პილპილით. პომიდორი შავსეთ სოკოთი და ლორით,
დაადეთ კარაქი და 15 წუთით შედგით ღუმელში,სანამ არ შეყავისფერდება. სუფრაზე მიტანის წინ მოაყარეთ
დაჭრილი ხახვი.
ქათმის ხორცი კიევურად |