შემადგენლობა:
მომზადება:
პომიდორს გავაცალოთ კანი და დავაბლენდეროთ. ზეთი და კარაქი მოვათავსოთ ტაფაში,
მოვაყაროთ ფქვილი და განუწყვეტლივ ვურიოთ. დავუმატოთ ტომატი და ვშუშოთ ერთად.
ჩავასხათ დაბლენდერებული პომიდორი, რძე, შევაზავოთ მარილით, პილპილით, წითელი
წიწაკით და ვადუღოთ 5 წთ. გავხეხოთ ყველი და სუფრასთან მიტანამდე სუპ პიურეს მოვაყაროთ
ზემოდან.
გებჟალია |
помидор – პომიდორი
დიდი მადლობა
მოგესალმებით ლერი
დიდი მადლობა 🙂