პომიდვრის სუპ-პიურე

 შემადგენლობა:

მომზადება:

პომიდორს გავაცალოთ კანი და დავაბლენდეროთ. ზეთი და კარაქი მოვათავსოთ ტაფაში,

მოვაყაროთ ფქვილი და განუწყვეტლივ ვურიოთ. დავუმატოთ ტომატი და ვშუშოთ ერთად.

ჩავასხათ დაბლენდერებული პომიდორი, რძე, შევაზავოთ მარილით, პილპილით, წითელი

წიწაკით და ვადუღოთ 5 წთ. გავხეხოთ ყველი და სუფრასთან მიტანამდე სუპ პიურეს მოვაყაროთ

ზემოდან.

პომიდვრის სუპ-პიურე

1.4 (27.5%) 8 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ფორთოხლის კარაქი





ამ რეცეპტს აქვს 3 კომენტარი

  1. სახელი*Leri says:

    помидор – პომიდორი

დატოვეთ კომენტარი