შემადგენლობა:
მომზადება:
საშუალო ზომის ხახვები დავჭრათ წვრილად და კარაქში ვხრაკოთ. ავიღოთ მწიფე, მაგრამ მკრივი კანგაცლილი პომიდორი და 4-5 ნაწილად დავჭრათ. გამოვაცალოთ შიგთავსი და ეს ნაჭრები საწურზე მოვათავსოთ, რომ ზედმეტი წვენისგან დაიცალოს. შემდეგ ეს ნაჭრები ტაფაში ჩვაწყოთ ხახვთან ერთად და მოვხრაკოთ. როდესაც პომიდორი მზად იქნება, გავაციოთ და გატარებული ნიგოზი შევურიოთ. ასევე შევურიოთ დანაყული ნიორი, პილპილი და მარილი. ფრთხილად ვურიოთ, რომ პომიდვრის ნაჭრები ძალიან არ ჩაიშალოს.
წითელი ბულგარული წიწაკა ნიგვზით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი