შემადგენლობა:
მომზადება:
სუპი ძალიან მარტივად მზადდება. პომიდროს, თეთრ პურს, ხახვსა და ნიორს დააბლენდერებთ. დაუმaტებთ ზეითუნის ზეთს, ძმარსა და მარილს. მასასავით რომ გახდება, სუფრასთან ცივად მიიტანთ. ეს სუპი შავი პურის ორცხობილასთან ერთად უნდა მიირთვათ. ორცხობილა თავად შეგიძლიათ გააკეთოთ. პური ჩხირების ფორმებად დაჭერით და ზეითუნის ზეთში შეწვით. შემდეგ კი ცივ სუპთან ერთად მიირთვით.
ბულგარული წიწაკის ხიზილალა |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი